از روغن زیتون جهت سرخ کردن غذا استفاده نکنید | تغذیه سالم

از روغن زیتون جهت سرخ کردن غذا استفاده نکنین

یه متخصص تغذیه نسبت به به کار گیری روغن زیتون واسه سرخ کردن مواد غذایی اخطار داد.
دکتر احمدرضا درستی متخصص تغذیه در گفت وگو با ایسنا، گفت: بدیش اینه مشاهده می شه خیلیا واسه سرخ کردن مواد غذایی مخصوصا موادی که جذب روغن بالایی دارن، از جمله بادمجان و کدو از روغن زیتون استفاده می کنن. این در حالیه که این روغن هنگام سرخ کردن مواد به درجه ای از دود می رسه که ساختار روغن به هم ریخته، ترکیبات جدیدی که واسه سلامت بدن خطر داشته، سرطان زا و سمی هستن رو تشکیل میده.
ایشون با بیان اینکه درجه دود روغنای سرخ کردنی بالاتر بوده و گرمای بیشتری نسبت به روغن زیتون تحمل می کنن، اضافه کرد: البته روغن زیتون رو میشه واسه طبخ غذاهایی که نیاز به گرما طولانی ندارن، مانند طبخ نیمرو استفاده کرد.
این متخصص تغذیه پیشنهاد کرد: در انتخاب روغن سرخ کردنی به نوشته های روی جعبه و اندازه تحمل گرما روغن دقت شه. هم اینکه نباید تعداد دفعات به کار گیری روغن سرخ کردنی بیشتر از ۲ تا ۳ بار باشه. ضمن این که پیشنهاد بر اینه که روغنای یه بار استفاده شده نباید به مدت طولانی نگهداری شن چون که مصرف این روغنا بسیار خطرناک و مریضی زاست.

منبع :

جمع آوری به وسیله بخش تغذیه سالم زندگی سالم سایت آکا

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *